Kidsweek Junior zoekt grappigste klas van Nederland


AMSTERDAM, 20081109 -- Kidsweek Junior gaat samen met de Grapjespiet op zoek naar de grappigste klas van Nederland. Kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 kunnen aan de wedstrijd meedoen door een mop te vertellen en daar een filmpje van te maken. Deze filmpjes worden geplaatst op www.kidsweekjunior.nl/grappigste. Insturen kan tot en met 27 november 2008.

Bij de grappigste klas van Nederland komt de Grapjespiet op bezoek met een filmploeg. Iedereen uit de klas mag dan een mop vertellen in de camera. Deze moppen worden gebruikt in het Kidsweek Journaal dat iedere dag te zien is op www.kidsweekjunior.nl.

Kidsweek Junior
Wie wil weten wat er in Nederland en de rest van de wereld gebeurt, leest Kidsweek Junior. Een wekelijkse krant speciaal voor kinderen op de basisschool. Vol nieuws over dieren, wetenschap en sport. Maar ook met moppen, prijsvragen, strips en alles over de nieuwste games, films, boeken en tv-programma's.

www.kidsweekjunior.nl
Voor het dagelijkse nieuws is er de site van Kidsweek Junior. Met daarop elke schooldag het laatste nieuws, verse filmpjes, opvallende nieuwsfoto's en het Kidsweek Journaal.

Kidsweek Junior in de klas
Kidsweek Junior in de klas combineert de krant met wekelijks nieuwe lesmaterialen die aansluiten op de kerndoelen voor technisch lezen, begrijpend lezen, taal (woordenschat) en wereldoriƫntatie. Scholen ontvangen iedere vrijdag 45 kranten en kunnen wekelijks lesmaterialen downloaden. Dit levert een afwisselend en uniek lesprogramma op met het actuele nieuws elke week in de klas.





Ingezonden persbericht