Politie Gelderland-Zuid

Twee keer drugsbezit

Nijmegen, 09-11-2008 o Dit weekend zijn twee mannen aangehouden voor het in bezit hebben van drugs. Beide aanhoudingen vonden plaats in samenspel met beveiligingsmedewerkers.

Op de Wijchenseweg is zaterdagnacht een 24-jarige man uit Druten aangehouden. Hij bleek 15 XTC-pillen en GHB bij zich te hebben. Waarschijnlijk had deze verdachte zelf ook van zijn voorraad gesnoept; in afwachting van de politie gedroeg de man zich uiterst vrolijk en kraamde weinig samenhangends uit tegenover de beveiligingsmedewerkers.

Een uur later werd de 22-jarige man uit Den Ham aangehouden voor hetzelfde feit. Zijn broer was onwel geworden in dezelfde gelegenheid. Toen de latere- verdachte er uit zorg bijgehaald werd, begon hij zich erg zenuwachtig te gedragen. De medewerkers zagen dat de verdachte drugs wilde weggooien. Hierop is ook de politie ingeschakeld. Bij zijn fouillering werden zakjes drugs, pillen en GHB aangetroffen. Deze verdachte is ook aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. In beide situaties zijn de drugs in beslag genomen. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. (01)

Laatst gewijzigd 09-11-2008 14:37 | © Regio Gelderland-Zuid |