Persberichten Binnensticht, 14.55 uur

Utrecht, 09-11-2008

Brutale tasjesroven uit parkeergarage

BILTHOVEN Zaterdagmiddag 8 november rond half twee s middags wist een 34-jarige man uit Bilthoven een tasjesdief aan te houden in De Kwinkelier. Even daarvoor had de 48-jarige verdachte uit de Bilt een tas uit een winkelwagen gestolen van een 77-jarige vrouw uit Utrecht. De verdachte is overgedragen aan de politie.

Vrijdagmiddag 7 november rond 16.00 uur is in De Kwinkelier een 72-jarige vrouw uit de Bilt beroofd van haar tas. Een jongeman griste de tas uit de auto en rende vervolgens richting de Sperwerlaan. De politie is op zoek naar getuigen. Signalement: Nederlandse man van ca. 20 jaar, kort bruin haar, 1.75m lang, gekleed in een zwarte broek en zwart glimmend jack. U kunt bellen met 0900-8844.

Dronken automobilist

MAARN Zaterdagnacht 8 november werd rond 0.55 uur op de Vinkenbuurtweg een 19 jarige uit Maarn aangehouden. Even daarvoor negeerde hij een stoptekens van de politie. De politie hield hem even later aan bij zijn ouderlijke woning. Bij de blaastest blies de man 420 ugl. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Voor het negeren van het stopteken werd de man eveneens beboet.