Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Bergen op Zoom, 09-11-2008

Automobilisten rijden met slok teveel op

BERGEN OP ZOOM - op de Zuid-Oostsingel controleerden agenten vanmorgen rond de klok van 05.00 uur een 23-jarige automobilist uit Eindhoven. Een indicatieve blaastest op straat wees uit dat de man teveel gedronken had. Op het bureau bleek dat hij 125 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Tegen de man, een beginnend bestuurder, wordt proces verbaal opgemaakt.

ROOSENDAAL - De politie heeft vanmorgen rond 04.30 uur op de nieuwe Markt een 21-jarige automobilist uit Sprundel aangehouden voor het rijden onder invloed. Bij hem wees de ademtest op het bureau uit dat hij 190 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Ook hij, als beginnend bestuurder, kreeg een bekeuring.

STEENBERGEN - Op de Zeelandweg-Oost controleerde de politie vanmorgen even na 03.00 uur een 29-jarige automobilist uit Oud Vossemeer. Tijdens de controle bleek dat de man gedronken had. Een ademtest wees uit dat hij 240 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

ROOSENDAAL - Op de Vrouwenhoflaan viel het rijgedrag van een 36-jarige automobilist uit Roosendaal surveillerende agenten op. De man reed met hoge snelheid en negeerde een rood verkeerslicht. Tijdens het
aanspreken bleek dat hij teveel alcohol gedronken had. Bij hem wees de ademtest op het bureau uit dat hij 680 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Politie houdt automobilist aan voor verkeersgevaarlijk rijgedrag

ROOSENDAAL - De politie heeft vanmorgen om 04.00 uur op de Markt een 30-jarige automobilist uit Etten-Leur aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag. Surveillerende agenten zagen de verdachte, als bestuurder van een auto met hoge snelheid de Markt op rijden. Op dat moment verlieten centrumbezoekers het centrum waardoor het erg druk op straat was. Op de kruising met de dokter Brabersstraat trok de man aan de handrem waardoor de auto 180 graden draaide. Passanten waren op dat moment genoodzaakt opzij te springen om niet geraakt te worden door de auto. Op het moment dat de agenten de man aan wilde spreken zagen ze dat hij vanachter het stuur een fles alcohol nuttigde. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau waar zijn rijbewijs is ingevorderd.

Pool misdraagt zich en wordt aangehouden

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft vanmorgen om 02.00 uur op de Grote Markt een 20-jarige man uit Polen aangehouden voor het geven van aanstoot tot wanordelijkheden. De man, die samen met twee vrienden op stap was in het centrum van Bergen op Zoom gedroeg zich vervelend in de richting van een portier van een horecagelegenheid. Omdat het drietal aanstoot gaf tot wanordelijkheden vorderden de agenten hen te vertrekken. De verdachte die onder invloed van alcohol verkeerde wilde niet gedroeg zich agressief in de richting van zijn vrienden. De politie besloot hierop de man aan te houden. Tijdens de aanhouding verzette hij zich.

Ex-vriendin bedreigt man

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft gisteravond rond 23.00 uur op het politiebureau in Bergen op Zoom een 34-jarige vrouw uit Rotterdam aangehouden. Ze wordt verdacht van bedreiging van haar 28-jarige ex-vriend. De man, woonachtig in Bergen op Zoom deed aangifte.

Het tweetal kreeg eerder een woordenwisseling met elkaar. Op de Rijtuigweg-Zuid uitte de vrouw tijdens de woordenwisseling met haar ex diverse bedreigingen. Hierop is de man direct naar het politiebureau gegaan waar hij melding maakte. De vrouw die hem gevolgd was werd in het bureau aangehouden.

Politie treft in auto tweetal gripzakjes met harddrugs aan

HOOGERHEIDE - De politie heeft gisteravond rond de klok van 22.15 uur op de Rijksweg de A4 twee inzittenden van een auto, een 41-jarige man uit Hemiksen en een 34-jarige vrouw uit Woensdrecht aangehouden voor het overtreden van de Opiumwet.

De politie stelde een controle in nadat agenten gezien hadden dat de twee inzittenden van een personenauto die geparkeerd stond bij de Vijverweg-Zuid zich verdacht gedroegen. Omdat er mogelijk sprake was van een overdracht tussen de inzittenden en een derde persoon
controleerde de politie de auto op de Rijksweg. Op verzoek
overhandigden de verdachten tijdens de controle de agenten vijf gripzakjes met daarin vermoedelijk speed. Het tweetal mocht mee naar het bureau.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 09-11-2008 15:53 | © Regio Midden en West Brabant |