Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Supermarkt overvallen in Hilversum: getuigen gezocht

Hilversum, 09-11-2008 o Politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van een overval op een supermarkt aan de Kapittelweg in Hilversum.

Op zaterdagavond 8 november om 20.55 uur heeft in een supermarkt aan de Kapittelweg in Hilversum een overval plaatsgevonden. In de winkel waren op dat moment drie werknemers en vier klanten aanwezig, niemand raakte gewond. De dader heeft een onbekend geldbedrag buit gemaakt.

Een werknemer liep naar het kantoortje in de winkel, toen hij iemand achter zich hoorde lopen en vervolgens voelde hoe hij met een scherp voorwerp in zijn rug werd geprikt. Er werd hem opgedragen geld dat in een kluis het kantoortje lag in een tas te stoppen, wat de werknemer deed. Daarna dwong de dader de werknemer op de vloer te gaan liggen en verliet hij de winkel via de nooduitgang

Signalement: De man is ongeveer 1,85 lang, tussen de 16 en de 30 jaar oud, heeft een getinte huidskleur, was in het zwart gekleed en had een zwarte tas bij zich.

Politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar mensen die de man uit de nooduitgang achter de winkel hebben zien komen. Getuigen wordt gevraagd contact op te nemen met politie Gooi en Vechtstreek. Ook de twee klanten die na de overval zijn vertrokken en waar de politie nog niet mee heeft gesproken, worden gevraagd zich in contact te stellen met de politie via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert kan dit doen via 0800-7000.