Politie Zeeland


---


Z-2182-2008 Dode man, Terneuzen
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar het overlijden van een
44-jarige man uit Terneuzen.
Rond 12.35 uur kreeg de politie de melding dat, in een pand aan de Dr. Buijzestraat in Terneuzen, het levenloze lichaam van een 44-jarige man uit Terneuzen was gevonden.
Sectie moet uitwijzen waaraan en hoe de man is overleden. Door de technische recherche is een onderzoek ingesteld en er is een buurtonderzoek gehouden. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend.

Z-2183-2008 Drugs, Terneuzen
Politie Zeeland heeft vrijdagavond rond 18.45 uur, aan de 2e Verbindingsstraat in Terneuzen, vier Belgische drugstoeristen aangehouden.
Twee van hen waren in het bezit van een gebruikershoeveelheid softdrugs die zij net hadden gekocht in een woning aan de 2e Verbindingsstraat.
In de woning is een 42-jarige man uit Terneuzen, als vermoedelijke dealer van verdovende middelen aangehouden.
In de woning zijn meerderen zakken hennep en hasj aangetroffen. Ook is er een kleine hoeveelheid harddrugs in de woning aangetroffen.
Zaterdagavond rond 19.45 uur heeft politie Zeeland, aan de Da Costastraat in Terneuzen, twee Belgische drugstoeristen aangehouden.
Zij hadden net in een woning aan de Da Costastraat softdrugs gekocht. Een van de drugskopers moest een boete van 236 euro betalen voor het in het bezit hebben van een gebruikershoeveelheid softdrugs.
De twee vermoedelijke dealers, een 20-jarige man en een 21-jarige vrouw (beiden uit Terneuzen) hadden de woning al verlaten en zijn later op de avond in een cafe in Axel aangehouden.





Politie Zeeland