Gemeente Heumen

Beursvloer Maatschappelijke Meerwaarde

Op maandag 10 november vindt van 17.00 uur tot 19.00 uur in Triavium te Nijmegen de Beursvloer van de Maatschappelijke Meerwaarde plaats. Op dit jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door De Maatschappelijke Meerwaarde, worden maatschappelijke organisaties en bedrijven met elkaar in contact gebracht.

Beursvloer
Op de Beursvloer worden vragen en aanbieders met elkaar in contact gebracht. Vragers zijn bijvoorbeeld maatschappelijke organisaties, stichtingen of verenigingen die een bepaald project willen uitvoeren, maar daarvoor de benodigde kennis, kunde missen of handen te kort komen om het werk uit te voeren. Bijvoorbeeld een toneelvereniging die materialen nodig heeft voor een nieuw toneeldecor of een sportvereniging die hulp nodig heeft bij het schrijven van een financieel plan.
Aanbieders zijn bedrijven die maatschappelijke initiatieven willen ondersteunen, bijvoorbeeld omdat ze maatschappelijk betrokken ondernemen hoog in het vaandel hebben staan.

De Maatschappelijke Meerwaarde
De Beursvloer wordt georganiseerd door de Maatschappelijke Meerwaarde, een stichting die de ambitie heeft om de uitwisseling van kennis, kunde en middelen tussen het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties uit Nijmegen, Beuningen en Heumen te bevorderen. Dit met het doel gezamenlijk projecten te realiseren die de leefbaarheid in hun omgeving verder verhogen. Op deze manier stimuleert en inspireert De Maatschappelijke Meerwaarde de betrokkenheid van het bedrijfsleven bij allerlei maatschappelijke organisaties.

Aanmelden
Zowel vragers als aanbieders kunnen zich aanmelden deel te nemen aan de Beursvloer. Aanmelden kan via de website:
www.demaatschappelijkemeerwaarde.nl.