Stad Brussel


Veertiendaagse van de Vrouw van 10 tot 25 november 2008

Met de jaarlijkse Veertiendaagse van de Vrouw wil de Stad Brussel de aandacht vestigen op de rechten van de vrouw, en op de problemen waar zij nog steeds mee geconfronteerd wordt in deze moderne, pluralistische en multiculturele maatschappij.

Schepen van Openbare Werken, Participatie en Gelijke Kansen Ahmed El Ktibi hecht bijzonder veel belang aan vrouwenrechten: niet alleen heeft hij dit jaar de kersverse Adviesraad voor Gelijkheid van Vrouwen en Mannen opgericht, ook geeft hij met deze Veertiendaagse opnieuw het woord aan de Brusselse vrouwenverenigingen.

Gedurende deze twee weken kunt u deelnemen aan en genieten van niet minder dan 36 evenementen: tentoonstellingen, workshops, theater, films, debatten, conferenties en concerten Het staat allemaal op het programma, dat u hieronder in detail kunt bekijken.

Klik hier om de brochure te downloaden.

Wees alvast welkom op de openingsreceptie op maandag 10 november om 19 u in de
Gotische Zaal, Stadhuis
Grote Markt
1000 Brussel Map

Contact :
Cel Gelijke Kansen
tel. 02 279 21 10
org.gelijkekansen@brucity.be

Op deze pagina worden PDF bestanden aangeboden. Deze documenten kunt u enkel openen met Adobe Acrobat Reader. Dit programma kan gedownload worden met een klik op het icoon links van deze tekst.