Gemeente Teylingen


Wijkbezoek in Sassenheim

04 november 2008

PERSBERICHT 31 oktober 2008 - Maandag 10 november organiseert het gemeentebestuur van Teylingen voor de 8e keer een wijkbezoek. Nu wordt een wijk in Sassenheim bezocht. Het gaat om het gebied tussen de Rijksstraatweg, Hoofdstraat, Parklaan, Menneweg en de A44. Bewoners van deze wijk kunnen tussen 20.00 en 22.00 uur in De Oude Tol met raads- en collegeleden van gedachten wisselen. Bewoners en bedrijven in het gebied hebben hiervoor een uitnodiging gekregen.

Wandeling door de wijk, vanaf 18.00 uur

De wandeling door de wijk biedt raads- en collegeleden de gelegenheid om een indruk te krijgen van de wijk. Aan bewoners is gevraagd aandachtspunten door te geven. Het bestuur bekijkt tijdens de wandeling samen met de bewoners de aangedragen aandachtspunten. Er zijn twee wandelingen uitgezet. Een groep vertrekt vanaf De Oude Tol richting Parklaan, Narcissenlaan en de andere groep vertrekt vanaf sporthal Sportdreef.

Wijkmarkt, van 20.00 tot 22.00 uur

De wijkmarkt begint na de wandeling. Op de wijkmarkt geven wethouders en raadsleden van 20.00 tot 21.00 uur informatie over onderwerpen die bewoners hebben aangedragen maar ook over de gemeentelijke dienstverlening en ontwikkelingen in de wijk. De gemeente heeft reacties ontvangen over het onderhoud van het openbaar groen, parkeerproblemen, verkeersmaatregelen en overlast van jongeren, vooral in het weekend. Met de aanwezigen wordt over deze onderwerpen gediscussieerd. Bewoners krijgen volop de gelegenheid vragen te stellen en hun mening te geven.

Vanaf 21.00 uur kan men vervolgens in een informele sfeer verder praten met raads- en collegeleden.

Kom langs!

Het gemeentebestuur wil bewoners de gelegenheid geven met hen te praten. Raads- en collegeleden vinden het belangrijk om in gesprek te komen met inwoners en hun mening te horen over diverse onderwerpen. Het wijkbezoek biedt de bewoners die mogelijkheid. Voor 2008 is dit het laatste wijkbezoek. In 2009 bezoekt de gemeente de laatste twee wijken, één in Warmond en één in Sassenheim.

Kunstweek Warmond 2008