Waterschap Regge en Dinkel


Climax verkiezingscampagne nadert

Enschede/Hengelo - Op 10 en 11 november organiseert waterschap Regge en Dinkel twee verkiezingsdebatten. Op maandag 10 november in Enschede bij de Saxion Hogeschool; dat debat is vooral gericht op jongeren. Vervolgens een algemeen debat tussen de lijsttrekkers, op dinsdag 11 november in Hengelo bij het Rabotheater.

Iedereen is welkom in het Rabotheater
In het Rabotheater te Hengelo is er een algemeen debat tussen de lijsttrekkers op dinsdag 11 november van 19.30-22.00 uur. Het debat heeft plaats in de Eijsinkzaal van het Rabotheater in Hengelo en staat onder leiding van Martin Steenbeeke. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

De thema's waarover gedebatteerd wordt, zijn:

1. veiligheid, wateroverlast en klimaatverandering
2. economie en milieu

3. natuur en landschap

4. recreatie

5. wonen en werken

6. financiën en belastingen

Belangstellenden kunnen die avond gewoon naar het Rabotheater komen. Aanmelding om het debat bij te wonen, is niet nodig.

Locatie: Rabotheater Hengelo, Beursstraat 44 te Hengelo

Iedereen is welkom in de Saxion Hogeschool
De dag ervoor, op maandag 10 november, is er een jongerendebat op de Saxion Hogeschool Enschede, onder leiding van Roderik van Grieken van het Nederlands Debatinstituut. Al staat dat debat in het teken van jongeren, ook daar is iedereen die mee wil debatteren of mee wil luisteren, van harte welkom. Mensen kunnen die maandagochtend 10 november een gratis debattraining volgen en 's middags aan het debat deelnemen, maar kunnen ook gewoon zonder training 's middags mee debatteren. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden via: peek@debatinstituut.nl, tel. 035-625 20 50.

Toeschouwers die niet mee willen debatteren, maar gewoon als publiek naar de Saxion Hogeschool willen komen, zijn ook van harte welkom. Zij hoeven zich vooraf niet aan te melden.

Programma:
9.00 - 12.00 uur: debattraining (lokaal wordt deelnemers bij aanmelding doorgegeven)
12.00 - 13.00 uur: lunch voor alle deelnemers aan het dagprogramma en lijsttrekkers
13.00 - 15.00 uur: interactief verkiezingsdebat (in aankomsthal van de Saxion Hogeschool)

Locatie: Saxion Hogeschool Enschede, M.H. Tromplaan 28 te Enschede