Politie Drenthe

Maandag

Assen, 10-11-2008

Politie assisteert bij ongeval

DE WIJK Zondagavond is een 49-jarige automobilist uit Zwolle in botsing gekomen met een 24-jarige automobilist uit Purmerend. De man uit Purmerend reed op de A28 in de richting van Meppel ter hoogte van De Wijk. Toen hij door de man uit Zwolle werd ingehaald raakte deze bij het terugsturen naar de rechterrijbaan de voorkant van zijn auto. Hierop raakten beide autos van de weg en kwamen tot stilstand in de rechterbermsloot. Beide mannen en de vier inzittenden kwamen er met blauwe plekken en schaafwonden vanaf. Allen zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. (08-190653)

Wildplassende alcomobilist aangehouden

HOOGEVEEN Zondagmorgen zagen agenten tijdens een surveillance op de Julianalaan een wildplasser. De 31-jarige man uit Hoogeveen had zijn auto aan de kant van de weg geparkeerd om vervolgens langs de weg zijn behoefte te doen. Bij de controle bleek dat de man had gedronken. Bij de ademanalyse blies de man 645 ug/l (1,5 promille). Het rijbewijs van de man is hierop ingevorderd. Voor het wildplassen ontving de man een bekeuring. (08-190566)

Aanhoudingen huiselijk geweld

EMMEN De politie heeft zondagavond een 42-jarige man uit Nieuw-Amsterdam aangehouden. De man zou eerder die avond zijn ex-vriendin hebben mishandeld. Het protocol Huiselijk Geweld is opgestart. (08-190633)

SCHOONEBEEK Zondagavond is een 31-jarige man uit Schoonebeek aangehouden voor huiselijk geweld. De man had zijn vriendin meerdere malen geslagen in het gezicht. Het protocol Huiselijk Geweld is opgestart. (08-190636)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met 0592 451280