Saxion Hogescholen
BR>

ma 10 november 2008

Samenwerking Deloitte geeft Saxion kwaliteitsimpuls /files/storage/mnc/IMB_ACC_voltijd_trajecten.jpg

Op 10 november vindt in het Muziekcentrum Twente in Enschede de aftrap plaats van de samenwerking tussen Saxion en Deloitte Accountants en Adviseurs. Deloitte adopteert een onderwijsblok van de opleidingen accountancy, bedrijfseconomie en fiscale economie. Hiermee snijdt het mes aan twee kanten: Deloitte kan zich als topwerkgever profileren richting studenten en Saxion krijgt een kwaliteitsimpuls door het bedrijfsleven direct bij haar onderwijs te betrekken.

De samenwerking betekent voor studenten een `kijkje in de keuken' van hun toekomstige beroepspraktijk. Er is sprake van onderwijsintensivering met het inzetten van het beroepenveld als praktijkdocent. Deloitte onderwijst tweewekelijks over accountantscontrole, belastingrecht en actuele thema's (zoals de huidige financiële crisis). Arnold Poelstra van Deloitte licht de motivatie voor de samenwerking toe: `Wij zien de adoptie van dit onderwijsblok van Saxion als een investering in ons toekomstige werkkapitaal.'


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Chris Kroot, coördinator onderwijsblok Accountancy/Bedrijfseconomie/Fiscale Eonomie van Saxion, tel: 053-4871822 of mail.

Aftrap maandag 10 november om 13.15 uur in de Arke-zaal van het Muziekcentrum Twente.