Gemeente Oisterwijk

stopkruising op afrit 9 van Rijksweg A58 (Afrit Moergestel, in de richting van Tilburg naar Eindhoven)
03-11-2008
Instellen stopkruising op afrit 9 van Rijksweg A58 (Afrit Moergestel, in de richting van Tilburg naar Eindhoven)

Het hoofd van het Wegendistrict Eindhoven en Rijkswaterstaat Noord-Brabant heeft namens de Minister van Verkeer en Waterstaat besloten om een verkeersbesluit te nemen voor het plaatsen van twee verkeersborden model B7 (stop, verleen voorrang aan bestuurders op de kruisende weg) van het Reglement Verkeerstekens en Verkeersregels, bijlage 1 en het aanbrengen van een stopstreep over de gehele breedte van de asfaltlaag op de afrit 9 van rijksweg A58 (afrit Moergestel, in de richting van Tilburg naar Eindhoven).

Op grond van een daartoe namens de Minister van Verkeer en Waterstaat genomen verkeersbesluit worden twee borden model B7 geplaatst en een stopstreep aangebracht zodat de verkeersveiligheid ter plaatse zal worden verbeterd.

De publicatie van het bedoelde verkeersbesluit vindt een dezer dagen tevens plaats in de Nederlandse Staatscourant en het Brabants Dagblad.

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan door belanghebbenden, tegen dit besluit binnen zes weken na de dag waarop dit is bekendgemaakt een bezwaarschrift worden ingediend. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Minister van Verkeer en Waterstaat en gezonden aan de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Noord-Brabant, postbus 90157, 5200 MJ 's-Hertogenbosch.

Indien een bezwaarschrift is ingediend is het mogelijk om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen. Een dergelijk verzoek dient te worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het bezwaarschrift zijn woonplaats heeft.

Ter inzage legging

Het besluit ligt in de periode 4 november 2008 tot en met 16 december 2008 ter inzage bij het kantoor van het wegendistrict Eindhoven, de Zegge 1, 5664 EZ Geldrop.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen kan eenieder zich wenden tot de heer R. Zaeijen van het wegendistrict Eindhoven, telefoon (040) 280 88 51.

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyProclaimer Colofon