Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)

Persbericht: Varia Slaapcomfort, Woonwinkel Atrium en Van Zoggel Wonen&Zo winnaars WonenisAwards
Datum: 10/11/2008

Varia Slaapcomfort, Woonwinkel Atrium en Van Zoggel Wonen &Zo zijn de overtuigende winnaars van de WonenisAwards 2008. De prijzen zijn afgelopen zaterdag uitgereikt tijdens het Woonwereldfeest in de Home Boxx in Nieuwegein. Na een grondige voorselectie maakten presentatrice Fabienne de Vries en juryvoorzitter Robert van der Weerd de drie winnaars bekend.

In categorie marketing & logistiek kwam Varia Slaapcomfort uit Alphen aan den Rijn als winnaar uit de bus. In de categorie âMaatschappelijk Verantwoord Ondernemen pakte Woonwinkel Atrium uit Nijmegen de eerste prijs. En Van Zoggel & Zo uit Heeswijk-Dinther is volgend de jury de âLeukste woonwinkel om in te werkenâ. Bij de uitreiking waren ruim
1.300 gasten aanwezig.

Uniek en succesvol
Varia Slaapcomfort, winnaar in de categorie Marketing & Logistiek, valt op met het bijzondere winkelconcept. Varia verkoopt niet alleen een zeer fraaie producten voor in de slaapkamer, maar vooral ook sfeer. Het bedrijf onderscheidt zich met speciale workshops voor klanten die zo leren een eigen sfeer in de slaapkamer te creëren, een unieke en zeer succesvolle innovatie.

MVO als idealisme
De jury kende de prijs in de categorie âMaatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) toe aan Woonwinkel Atrium. Atrium laat zien dat het huis volledig biologisch en volgens de laatste trends ingericht kan worden. Met MVO als idealisme biedt Woonwinkel Atrium klanten een totaalinrichting aan die hierbij aansluit.

Sleutelrol medewerkers
Van Zoggel Wonen&Zo is de âLeukste woonwinkel om bij te werkenâ. Deze prijs is bedoeld voor bedrijven die net dat beetje extra doen voor hun medewerkers. Van Zoggel is daar een uitstekend voorbeeld van. Dit familiebedrijf in woningtextiel heeft onlangs een compleet nieuw winkelconcept ingevoerd, een zeer ingrijpende verandering waar de medewerkers een sleutelrol in hebben gehad.

Groot succes
Het Woonwereldfeest is voor de derde keer georganiseerd en was voor alle aanwezigen een groot succes. De ruim 1.300 bezoekers, allen werkzaam in de wonenbranche, beleefden een geweldige avond vol entertainment. Veel ondernemers grepen de avond aan om samen met hun personeel een onvergetelijke avond uit te hebben. De uitreiking van de WonenisAwards leverde opnieuw het bewijs dat in de wonenbranche genoeg ruimte is voor innovatie, oog voor detail en volop mogelijkheden voor de medewerkers.