Politie Limburg-Noord

Getuigen van bedreiging met geweld gezocht


Datum: 10-11-2008
Tijd bericht: 11:18
Plaats: Weert
De politie onderzoekt de bedreiging van een 38-jarige man uit Weert die zaterdagmiddag omstreeks 16:15 uur heeft plaatsgevonden op de Korenmarkt. De man kwam op het politiebureau de mishandeling melden. Bij het inparkeren van zijn auto op de Korenmarkt had de man vermoedelijk een onbekende bromfietser aangereden. De bromfietser heeft hierop de 38-jarige man bedreigd. Daarnaast heeft de onbekende man de automobilist enkele malen geslagen en de kleding vernield. De verdachte is uiteindelijk op zijn brommer via de Schoolstraat vermoedelijk naar de singel gevlucht.

Het gaat om een man van ongeveer 1.80 meter, met kort krullend haar. Hij sprak met een Limburgs dialect en droeg een zwart/grijze broek en jas. De brommer waar de man op reed was een Vespa Gillera/cita en was zwart/wit van kleur. Bij de aanrijding is de auto beschadigd geraakt.

De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).