Gemeente Heemskerk


maandag, 10 november 2008

Groen gesnoeid in Heemskerk

IJmond Groen gaat in het komende winterseizoen 2008 en 2009 snoeiwerkzaamheden uitvoeren in opdracht van de gemeente Heemskerk. In die periode snoeit IJmond Groen de beplanting in diverse buurten.

De werkzaamheden zijn afhankelijk van het weer: bij hevige regenval en sneeuw kan er niet gesnoeid worden. Het is mogelijk dat er op enkele plaatsen tijdelijk een kale aanblik ontstaat, maar deze verdwijnt weer vlot tijdens het groeiseizoen. De werkzaamheden vinden plaats in de volgende buurten: Zuidbroek-Oosterwijk, Westertuinen, de Houtwegen, Waterakkers, Lunetten, Assumburg, Neksloot, De Die, Poelenburg (het gedeelte gelegen tussen de Maerelaan, Laan van Assumburg, Coornhertstraat en Anna Blamanhof), Rendorppark, Breedweer (het gedeelte bij het Mina Krusemanpark), sportcomplex de Vlotter en het stijlbos in park Assumburg-Oud Haerlem.
Breedweer, (tussen Aletta Jacobsstraat, Noordermaatweg, Rosa Manussingel), Poelenburg, centrum, (het gedeelte tussen de Laan van Assumburg, vijver Con. Huygensstraat, Karshoffstraat, M. van Heemskerckstraat, Breedslaglaan, J. Ligthartstraat, Ruysdaelstraat, Burg. Nielenplein, Maerelaan).
Meerestein, Sandenburg, Berkenhof. Commandeurs (het gedeelte tussen de (Rijksstraatweg, Eikvaren, Kerkweg, Jonk. Geverslaan, Commandeurslaan, Duinriethof, Oosterstreng).
Sportpark ODIN (Hoflaan, Tolweg, Zuidermaatweg), sportpark Assumburg, Communicatieweg, park Assumburg-Oud Haerlem.

Voor meer informatie kunnen bewoners contact opnemen met de toezichthouders, R. Joukes (tel. 06-10745739) of T. Welp (tel. 06-22909302).

---