KNSB

KNSB.nl Nieuwsbrief - speciale KNSB.nl editie

mijnKNSB.nl: platform voor verenigingen, sportleden en ook voor alle licentiehouders

Hoogland (KNSB) - Afgelopen week heeft de KNSB haar nieuwe ledenportal gelanceerd. De ledenportal zal verenigingen, licentiehouders en de sportleden van de KNSB op de hoogte houden van alle ins-en outs binnen de schaatsport.

Via de vraagbaak, activiteitenkalender en het nieuws kunnen leden veel informatie inwinnen. Daarnaast zijn er tips van experts in verschillende disciplines en verleent Bondscoach Wopke de Vegt zijn medewerking door geregeld een nieuwe column in te sturen.

Naast veel informatie kunnen leden ook profiteren van persoonlijke voordelen. Verschillende bedrijven geven namelijk klantvoordeel aan KNSB leden via mijnKNSB.nl. De producten op een rijtje:
* AMB transponders: AMB levert transponders met een korting van ongeveer 20%. Met de transponder kan er op de meeste banen van Nederland worden getraind. Via internet kunnen bezitters van een transponder hun rondetijden, aantal rondes en nog veel meer uitlezen. Een transponder is tegenwoordig een onmisbare hulp voor schaatsers.

* SUUNTO hartslagmeter: SUUNTO geeft 20% korting op hartslagmeters voor leden. Veel topschaatsers gebruiken de hartslagmeter van SUUNTO om hun inspanning te kunnen monitoren.
* BORN Sportvoeding: Via mijnKSNB.nl kunnen leden 10% korting krijgen op BORN Sportvoeding

* de nabije toekomst zullen we proberen nog meer klantvoordeel te genereren voor onze KNSB leden.


* Heeft u nog geen inloggegevens van ons ontvangen, geef dan uw emailadres z.s.m. door aan uw vereniging, zodat deze uw gegevens bij de KNSB kan aanvullen. Zodra wij dan deze gegevens van uw vereniging hebben ontvangen, ontvangt u van ons de inloggegevens voor MijnKNSB.nl.