Gemeente Spijkenisse


Inspraak Structuurvisie 2020 verplaatst

10 november 2008

De inspraakbijeenkomst voor het conceptplan Structurrvisie 2020 wordt verplaatst naar maandagavond 24 november. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in de Burgerzaal van het Stadhuis. In eerdere berichten is als inspraakdatum 12 november gemeld. Deze avond vervalt.

De Structuurvisie geeft de ruimtelijke en functionele ontwikkeling in Spijkenisse op hoofdlijnen weer. Voor het concept is een inspraakprocedure vastgesteld.

De visie is het uitgangspunt voor de politieke agenda. Het is geen dichtgetimmerd plan, maar het vertrekpunt van de gemeente voor gesprekken met hogere overheden en marktpartijen om ontwikkelingen en investeringen in de stad te initiëren.
Dit geeft al aan hoe belangrijk de bijdrage van bewoners en maatschappelijk organisaties is om een gezamenlijke en gedegen visie voor de toekomst van onze stad neer te zetten.

De gemeente roept iedereen op om deel te nemen aan discussie rondom de marsroute die in de visie wordt verwoord. Wel graag een e-mail of telefoontje naar de afdeling communicatie om de avond goed te kunnen voorbereiden.