Gemeente Teylingen

eigenaren van woonboten en pleziervaartuigen

Informatiebijeenkomsten voor eigenaren van woonboten en pleziervaartuigen


10 november 2008

PERSBERICHT 7 november 2008 - Op dinsdag 18 en woensdag 19 november zijn er informatiebijeenkomsten voor eigenaren van woonboten en pleziervaartuigen. De gemeente heeft een volgende stap gemaakt in de regels rondom de ligplaatsen van deze boten. Er is een concept-Waterverordening opgesteld. Voordat het college de verordening aan de raad voorlegt, wil zij de belanghebbenden informeren.

Regels vergunningverlening

In de Waterverordening staan de regels rondom de vergunningverlening voor ligplaatsen van pleziervaartuigen en woonboten. Deze verordening is opgesteld naar aanleiding van de uitgangspunten uit de notitie `De Kaag, de mooiste helft van Teylingen'.

Het college heeft op 4 november 2008 deze conceptverordening vastgesteld. De verwachting is dat de raad op 18 december 2008 de verordening behandelt en vaststelt.

Informatiebijeenkomsten

Er zijn twee bijeenkomsten georganiseerd in het bestuurscentrum in Voorhout. Dit door de omvang van de groep belanghebbenden. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 18 november en is bedoeld voor de eigenaren van woonboten. De tweede bijeenkomst is op woensdag 19 november en is bedoel voor de eigenaren van pleziervaartuigen. Ook andere geĂŻnteresseerden en belanghebbenden zijn natuurlijk van harte welkom.

Programma


19:30 uur Inloop


20:00 uur Opening door de technisch voorzitter


20:05 uur Presentatie


20:15 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen


21:15 uur Afronding

Verordening op website

Meer informatie vindt u vanaf 12 november in de Waterverordening op deze website.

Kunstweek Warmond 2008