Gemeente Teylingen

sportprijs Teylingen 2008

Nog steeds kandidaten gezocht voor sportprijs Teylingen 2008

10 november 2008

PERSBERICHT 10 november 2008 - Gemeente Teylingen wil haar waardering uiten voor sportieve prestaties van haar inwoners door de jaarlijkse sportprijs uit te reiken. Kent u iemand die het afgelopen jaar een opvallende sportieve prestatie heeft geleverd? Of een team dat veel vooruitgang heeft geboekt op sportief gebied? U kunt hen nu voordragen voor de sportprijs Teylingen 2008.

Wie komen in aanmerking voor de sportprijs Teylingen 2008?

Kandidaten die in aanmerking komen voor de sportprijs 2008 voldoen aan de volgende criteria:


* De sporter of sportster is afkomstig uit de gemeente Teylingen en heeft op internationaal, nationaal of regionaal niveau een sportieve prestatie geleverd;

* Het team of de vereniging is afkomstig uit de gemeente Teylingen en heeft op internationaal, nationaal of regionaal niveau een sportieve prestatie geleverd. Hierbij is het niet noodzakelijk dat alle sporters afkomstig zijn uit de gemeente Teylingen.

Voordracht kandidaten vóór 21 november

Voordragen van een kandidaat kan met een voordrachtsformulier. Het formulier is ook af te halen bij de receptie van het gemeentekantoor in Sassenheim of het bestuurscentrum in Voorhout. Ingevulde formulieren moeten vóór 21 november aanstaande teruggestuurd zijn naar de gemeente Teylingen, postbus 149, 2215 ZJ Voorhout onder vermelding van `sportprijs 2008'.

Prijsuitreiking

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2009 reikt wethouder Welzijn en Sport, Wim Hollart, de wisseltrofee uit aan de winnaar(s). De wisseltrofee is een beeld dat is vervaardigd door de beeldhouwer Fons Versluijs.

Kunstweek Warmond 2008