Duits-Nederlandse Handelskamer

Den Haag 10.11.2008
Collectieve beursinzending LASER World of Photonics

Elektrotechniek en optische technologieën, zoals fotonica en opto-elektronica, zijn in Nederland sterk in opkomst. Deze technieken worden gezien als zeer belangrijke ontwikkelingen op het gebied van innovatie. Ter ondersteuning van de ontwikkeling van deze branche organiseert de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK) in opdracht van de EVD (agentschap van het Ministerie van Economische Zaken) een Holland-Paviljoen op de vakbeurs LASER World of Photonics, die van 15 t/m 18 juni 2009 in München plaatsvindt.

De LASER in München is wereldwijd een van de meest toonaangevende beurzen op het gebied van optische technologieën. Tijdens de afgelopen editie waren ruim 1.000 exposanten vertegenwoordigd en zijn er meer dan 26.000 internationale bezoekers (waarvan 90% decision makers) geregistreerd.

Twaalf Nederlandse bedrijven zoals producenten, toeleveranciers, R&D hebben de mogelijkheid om aan het Holland-Paviljoen deel te nemen. Deze bedrijven zullen profiteren van de aantrekkingskracht van een gemeenschappelijke Holland-stand, vooraf georganiseerde matchmakinggesprekken met potentiële zakenpartners en afnemers en zeer aantrekkelijke deelnemersvoorwaarden, zo worden de kosten voor standbouw en PR door de EVD gedragen.
Voor meer informatie over de LASER 2009, het Holland-Paviljoen en de aanmeldingsprocedure verwijzen wij u naar
www.evd.nl/cpa/duitslandlaser2009. Tevens kunt u contact opnemen met de DNHK, Johan Spijksma, T 070 311 41167, E j.spijksma@dnhk.org.