Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bekendmaking Strevelsweg 108 vernieuwen woning

Strevelsweg 108 vernieuwen woning
Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord maakt bekend dat door de heer Wahwah een verzoek om bouwvergunning is ingediend voor het vernieuwen van een woning aan de Strevelsweg 108. Het is de bedoeling de woning intern geheel te renoveren, de kozijnen aan de voor- en achterzijde te vernieuwen en aan de achterzijde een verhoogd terras aan te leggen.

Bestemmingsplan
De bouwlocatie ligt in het ter plaatse geldende bestemmingsplan 'Vreewijk' en de bestemming is daarin aangewezen voor 'Gemengde bebouwing I'. Het plan is hiermee in strijd. Om het vernieuwen van de woning mogelijk te maken, dient ontheffing te worden verleend van het geldende bestemmingsplan. Dit kan door toepassing van artikel 3.23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente wil hieraan medewerking verlenen.

Plan ter inzage
Het verzoek om bouwvergunning en het conceptbesluit liggen daarom ter inzage van 13 november t/m 25 december 2008 in het kantoor van de deelgemeente aan de Maaszijde O.z. 230. Het kantoor is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Zienswijzen
Gedurende de termijn dat het verzoek om ontheffing ter inzage ligt kan een ieder schriftelijke en mondelinge zienswijzen hiertegen naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Feijenoord, Postbus 9555, 3007 AN Rotterdam.

Informatie
Voor meer informatie over de plannen of voor het uiten van mondelinge zienswijzen kunt u bellen met de medewerker Ruimtelijke Ordening van de deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer
(010) 291 60 13.