Gemeente Venlo


Leerlingen tekenen dromen in VenLOVErtelt campagne

10-11-2008

In totaal hebben achtduizend basisschoolleerlingen uit Venlo meegedaan aan de VenLOVErtelt tekenwedstrijd. Op vrijdag 14 november overhandigt wethouder Peter Freij samen met Daan Markusse (zijn ambitie is in de VenLOVErtelt campagne te zien) de hoofdprijs aan de winnende leerling.

Op een speciale wedstrijdposter hebben de leerlingen laten zien wat hun ambities en dromen voor de toekomst zijn. Deze tekeningen konden de kinderen thuis voor het raam hangen, zodat iedereen elkaars ambitie kon zien. Een fotograaf heeft door de hele gemeente foto's gemaakt van de tekeningen.

Wall of fame
De dertig beste tekeningen krijgen op woensdag 12 november een plekje op de bouwschutting van de Maasboulevard. Tot 1 januari zijn de tekeningen te zien op de schutting aan de zijde van de Peperstraat, die tijdelijk omgedoopt wordt tot Wall of fame'.

Op vrijdag 14 november krijgen de maker van de winnende tekening en diens school uit handen van wethouder Freij en Daan Markusse de hoofdprijs overhandigd, een sportspellenpakket en een sportdag georganiseerd door studenten van Gilde Opleidingen.

VenLOVErenigt
Voor de organisatie van de tekenwedstrijd werkt VenloPartners samen met de afdeling Hospitality& Welness van Gildeopleidingen. De tentoonstelling wordt gesponsord door VenloPartners, 3W en de gemeente Venlo.