FHG Bank

Entre Deux in Maastricht bekroond met 10e FGH Vastgoedprijs!

3W Vastgoed bv en Multi Vastgoed bv hebben de 10e FGH Vastgoedprijs gewonnen. Zij ontvingen deze prijs uit naam van de jury op 10 november jl. voor de ontwikkeling van het project Entre Deux in Maastricht. De feestelijke uitreiking vond plaats in het Beatrix Theater in Utrecht.

Entre Deux: een even geslaagde als weldoordachte oplossing voor een achtergebleven gebied in het hart van de historische binnenstad van Maastricht. Een project dat indruk op de jury heeft gemaakt, door de hoge kwaliteit van de stedenbouwkundige inpassing, de wijze waarop het probleem van het hoogteverschil tot een pluspunt werd getransformeerd, en de luxueuze uitstraling van de nieuwe winkelstraat. Er spreekt een gevoel van detail uit, en respect voor de historische elementen in de omgeving.
Entre Deux zet een nieuwe standaard voor het kwaliteitsniveau van binnenstedelijke herontwikkeling en is een bron van inspiratie voor iedere vastgoedprofessional die dit tot zijn vakgebied rekent. De jury was dan ook unaniem in haar oordeel dat Entre Deux de winnaar is van deze tiende editie van de FGH Vastgoedprijs.

Download hier persbericht

Meer informatie over winnaar Entre Deux.

---

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Minke Jonker op telefoonummer (030) 23 23 288.

FGH Bank is onderdeel van Rabobank Groep