Ingezonden persbericht


Zoektocht naar nieuwe presentator van start

Zoals bekend zijn we al druk bezig met het organiseren van Plugged. Vrijdag 16 januari 2009 vindt de eerstvolgende editie plaats. We staan dan natuurlijk kort stil bij het verlies van Vilmos Pluim, maar laten het publiek ook kennis maken met onze nieuwe presentator(s). We hebben een aantal inschrijvingen binnen. Wie weet is één van hen straks de man die op het podium staat bij Plugged en wellicht voor de camera bij OnStream... Wie weet zijn er wel meerdere geschikte kandidaten en pakt de één Onstream op en de ander Plugged... de tijd zal het leren :)

Hoe bepaal je nou wie een goede presentator is? Het is bekend dat we niet op zoek zijn naar een nieuwe Vilmos. Vilmos is onvervangbaar. Wel zoeken we iemand die met net zoveel motivatie en enthousiasme kan presenteren zoals Vilmos. Wie weet zit er een kandidaat bij die dat kan. Hoe komen we daar achter?

Audities!
Hoe gaat het in z'n werk? Hierop hebben we het volgende bedacht. We werken met een systeem van twee ronden.

Ronde 1 is een droge auditieronde. Op 10 november in de popzaal van Gigant beoordeelt een jury bestaande uit Tom van der Beek en Tom Brands (Apeldoorner.COM/organisatie Plugged) en Tim Koldenhof (Moulin Rouge Musical, Stichting Musicalproductie Apedoorn) de kandidaten. De jury kijkt kort wat de kandidaten in huis hebben. De kans bestaat dat er mensen afvallen.

Ronde 2 is beslissend. Het heldengala (www.heldengala.nl) vindt plaats op zaterdag 13 december in zowel CODA als Gigant. CODA voor volwassenen en Gigant voor de jeugd. Ook hier mogen de overgebleven kandidaten presenteren! Maar dan natuurlijk voor publiek. Een echte beproeving dus.

En daar gaan we kijken wie de nieuwe presentator wordt...

Vriendelijke groeten,

Tom Brands