Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt

Dag van de Toekomst 10 november 2008

Op de Dag van de Toekomst draait het om innovaties die helpen bij het versterken van je marktpositie en het inspelen op de maatschappelijke ontwikkeling als duurzaamheid en verbreding. Ondernemen midden in de samenleving. Collega-ondernemers laten zien welke keuzes zij hebben gemaakt in de ontwikkeling van hun bedrijf.
NAJK bestuurslid Jean-Pierre van Wesemael is een van de ondernemers die met Minister Verburg die dag in gesprek gaat. Deelname is gratis. Aanmelding kan via de website www.dagvandetoekomst.nl

Dag van de Toekomst
10 november van 12.00-19.00 uur

Ontmoetingen op de Dag van de Toekomst

Papendal is het thuishonk van onze toekomstige topsporters. Het congrescentrum is dan ook een passende locatie voor de Dag van de Toekomst, hét evenement waar de agro-innovatoren bij elkaar komen. Bestuurslid Jean-Pierre van Wesemael heeft namens het NAJK meegedacht met het ministerie van LNV, TransForum en het Innovatienetwerk over het programma. De dag vindt plaats op 10 november en duurt van 12.00 tot 19.00 uur. De belangstelling is groot, dus meld u snel aan

De Dag van de Toekomst is een evenement voor zelfbewuste ondernemers uit de agro- en foodsector en hun samenwerkingspartners. Voor innovatieve ondernemers die nadenken over de toekomst van hun bedrijf, van ervaren pioniers tot starters, van ambachtelijk tot modern, van klein- tot grootschalig.
Op de Dag van de Toekomst draait het om innovaties die helpen bij het versterken van uw marktpositie én inspelen op maatschappelijke ontwikkelingen als duurzaamheid en verbreding. Ondernemen midden in de samenleving is het motto. Het ontmoeten van medeondernemers is daarbij het middel.

Collega-ondernemers laten met hun samenwerkingspartners zien welke keuzes zij hebben gemaakt in de ontwikkeling van hun bedrijf en welke wegen ze daarvoor hebben bewandeld. De innovaties zijn verdeeld over zes themas: aquacultuur, energie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, multifunctionele landbouw, regionale dynamiek en technische innovaties.
Ook is er op de Dag van de Toekomst de mogelijkheid om individueel advies in te winnen voor de ontwikkeling van uw eigen innovatieve ideeën. De dag speelt zich af in een inspirerende omgeving voor de versterking van lopende innovaties én voor diegenen die nog niet precies weten waar ze naartoe willen.

De Dag van de Toekomst mag u niet missen! De organisatoren kennen veel partijen en veel partijen kennen hen. Op deze dag brengen ze iedereen samen, zodat u in één keer alle contacten bij de hand heeft om ideeën verder te ontwikkelen. Voor het snel leggen van verschillende contacten zullen speeddate-sessies worden gehouden. Minister Verburg zal op de Dag van de Toekomst met drie ondernemers, waaronder NAJK bestuurslid Jean-Pierre van Wesemael, in gesprek gaan.

Deelname aan de Dag van de Toekomst is gratis en staat open voor alle ondernemers uit de agro- en foodsector en hun samenwerkingspartners. Aanmelding kan via de website www.dagvandetoekomst.nl Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van inschrijving.


* Datum: 02 oktober 2008