Gemeente Baarn

Informatieavond met historische lezing wijkplatform Zuidwest

Maandagavond 10 november 2008 nodigt wijkplatform Zuidwest u uit voor een lezing van de Historische Kring Baerne en voor informatie over de uitvoering van het wijkplan 2008 voor de Zuidwestwijk. De interessante bijeenkomst vindt plaats in het Brandpunt, Oude Utrechtseweg 4a in Baarn. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

Indeling van de avond:

19:30 - Zaal open
20:00 - Lezing Historische Kring Baerne
20:45 - Presentatie van het resultaat van 1 jaar wijkplatform 21:15 - Pauze
21:45 - Wat wilt u volgend jaar?
22:30 - Sluiting

Vanwege de zaalschikking verzoekt het wijkplatform u om uw komst aan ons kenbaar te maken. U kunt zich op verschillende manieren aanmelden: via e-mailadres zuidwestbaarn@gmail.com; via telefoonnummer 0619163366; per post via adres Wijkplatform Zuidwest, Nassaulaan 5, 3743CA Baarn; of via de web-log: www.zuidwestbaarn.web-log.nl

Graag ontvangt het wijkplatform Zuidwest uw aanmelding vóór 1 november a.s.. Voor aanmelding per post kunt u ook onderstaande aanmeldstrook gebruiken. U kunt deze strook ook gebruiken om uw openstaande punten, nieuwe vragen en opmerkingen door te geven. Op de web-log kunt u zien welke punten nog open staan en welke zijn afgehandeld. U kunt uw vragen, opmerkingen en reacties ook op het web-log kwijt. Uw vraag/opmerking wordt gebundeld, op de weblog geplaatst en besproken met de gemeente.