Arnoud Wijnands Commercieel Directeur XB Software Solutions


ALMERE, 20081110 -- Met ingang van 1 november jl. is Arnoud Wijnands benoemd tot commercieel directeur bij XB Software Solutions bv. Samen met Marc de Koos, die zich toelegt op de operatie, is hij verantwoordelijk voor het uitbouwen van het huidige klantenbestand en het doortrekken van de groei van het bedrijf.

Arnoud Wijnands was voorheen Director Sales & Marketing bij EspritXB. XB Software Solutions is de eerste Europese partner van OpenLaszlo, het leidende Open Source platform voor de ontwikkeling van Rich Internet Applications op het Internet. "Juist de innovatieve kracht die hieruit spreekt, maakt dat ik het een mooie uitdaging vind om bij XB Software Solutions te werken."

XB Software Solutions is gespecialiseerd in oplossingen op het gebied van Web Self Service, Enterprise Application Integration en het projectmatig realiseren van maatwerk software applicaties. Het bedrijf werkt voornamelijk voor grote organisaties zoals KLM, Essent en Pioneer, die hun back-Office, meestal gebaseerd op een ERP-systeem, willen ontsluiten naar het Internet of een Intranet. Hierdoor kunnen klanten, leveranciers en medewerkers beter worden geholpen en besparen klanten van XB Software Solutions op de servicekosten. Zo gaat een verbetering van de klanttevredenheid hand in hand met het besparen van kosten. En dat is in de huidige economie een voorwaarde voor succes.

Over XB Software Services
XB Software Service helpt organisaties bij de implementatie van nieuwe (web)technologie teneinde hun klanten beter te bedienen en kosten te besparen. XB Software Solutions ontwerpt, bouwt en beheert (web)applicaties met een team van gespecialiseerde softwareontwikkelaars, architecten en projectleiders. www.xb.nl

XB Software Solutions bv is onderdeel van de Detron ICT & Telecom Groep.