Ingezonden persbericht


Persbericht, 9 november 2008

Sandton Hotels opent 1e vestiging over de grens

Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT nieuw concept hotelbeleving

Sandton Hotels heeft haar eerste hotel in België geopend. Het gloednieuwe Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT ligt in hartje Antwerpen, aan de Lange Herentalsestraat 25-27. Op steenworp afstand van de Keyserlei, tussen het Centraal Station en de Diamantbeurs, midden in de dynamische diamantwijk. Het eigentijdse stadshotel telt 66 up-to-date kamers met een mediterrane uitstraling. Daarnaast beschikt het over negen schitterend ingerichte appartementen op de Keyserlei, op 200 meter afstand van het hotel. Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT is een nieuw concept van hotelbeleving op hoog niveau, dat op drie pijlers rust: een warm onthaal, uitstekend slapen, unieke inrichting.

Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT is het eerste hotel dat volledig is ingericht met COCO-MAT materialen van de van oorsprong Griekse bedden- en meubelfabrikant, die met louter natuurlijke en duurzame materialen werkt. De airconditioned kamers zijn voorzien van een COCO-MAT bed dat superieur slaapcomfort biedt. De Spaanse designtegels in de badkamer met inloopdouche, het zonnige interieur en de eikenhouten vloer geven de kamers een mediterrane uitstraling. Alle kamers beschikken over een LCD-tv met filmsysteem en gratis WiFi-internet. Een uitgebreid ontbijtbuffet wordt 's ochtends in de Lounge geserveerd en tussen 17.00 en 20.00 uur kan de hotelgast hier voor de vaste prijs van 10 euro gebruikmaken van een loungebuffet met kleine snacks, bier, wijn en frisdranken.

Sandton Antwerp Hotel & Residences biedt haar gasten tal van arrangementen om het verblijf aangenaam en verrassend te maken. Het hotel ligt zeer centraal bij de Keyserlei en de Meir, met het nieuwe, spraakmakende shoppingcenter Stadsfeestzaal op een paar minuten loopafstand. Het hotel organiseert op verzoek culinaire weekends of een gastronomisch diner, bijvoorbeeld in een van de trendy restaurants in de Antwerpse Docks; culturele programma's; museumtours en stadswandelingen en regelt kaartjes voor de Antwerpse Schouwburg of andere theaters.

Sandton Hotels (www.sandton.eu) is een dynamische en vernieuwende hotelketen die sinds 2004 bouwt aan een collectie karaktervolle 3- en 4- sterrenplus hotels op aansprekende locaties in Nederland, België en Duitsland. Elke vestiging heeft en behoudt zijn eigen, karakteristieke identiteit, nauw verweven met de omgeving.

De Sandton hotelcollectie bestaat op dit moment uit dertien vestigingen: Chateau De Raay Baarlo, De Nederlanden Vreeland, Paal 8 Terschelling, Pillows Zwolle, IJsselhotel Deventer; Sandton Eindhoven City Center, Hotel de Cooghen Texel, Hotel de Filosoof Amsterdam, Gilde Hotel Deventer, Resort Bad Boekelo, Hotel de Roskam Rheden, Hotel De Rijsserberg Rijssen; Sandton Antwerp Hotel & Residences by COCO-MAT.

Sandton Hotels en COCO-MAT (www.coco-mat.com) Sandton kiest in al haar nieuwe hotels voor COCO-MAT bedden. Het Griekse bedrijf startte in 1989 met de ontwikkeling en fabricage van bedden met een superieur slaapcomfort, gemaakt van louter natuurlijke materialen. Vandaag de dag behoren deze bedden tot het beste wat er in de markt te verkrijgen is en heeft het bedrijf tevens een uitgebreide lijn van meubelen en accessoires in haar assortiment. COCO-MAT heeft met haar duurzame manier van produceren al vele internationale onderscheidingen gewonnen. Daarnaast heeft COCO-MAT haar eigen interieurstijl gecreëerd. COCO-MAT heeft sinds 2007 een flagship store aan de Keyserlei in Antwerpen, op 200 m afstand van het hotel.

SandtonAntwerp-Hotel&Residences,byCOCO-Mat
LangeHerentalsestraat25-27
B-2018Antwerpen
België
Tel.: 0032 3 32020820
info@sandtonantwerp.be www.sandtonantwerp.be
www.sandton.eu
---
Noot voor de redactie,