Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Mobile messaging specialist mBalance stelt Loïc Roubaud aan als support engineer

Amsterdam, 10 november 2008 - Mobile messaging specialist mBalance heeft Loïc Roubaud (26) aangetrokken als support engineer. De Fransman gaat met zijn kennis en ervaring het installation and customer support team van mBalance versterken.

Roubaud die zijn geboorteland Frankrijk pas een tweetal maanden geleden achter zich liet, woont inmiddels op een woonboot in het centrum van Amsterdam. Het avontuur, het opdoen van internationale ervaring en de kans om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen, vormden de grootste drijfveren om zijn CV op internet te zetten. Toen mBalance hem benaderde, was voor hem de keuze eenvoudig. Roubaud: ´De eerste indruk van Nederland en mBalance was erg goed, maar het belangrijkste is toch wel dat ik mij hier professioneel verder kan ontwikkelen.´

Dat Roubaud zich bij zijn nieuwe werkgever professioneel verder kan ontwikkelen zegt veel over mBalance. De Fransman brengt namelijk uit zijn geboorteland al ruime ervaring met zich mee als support engineer bij verschillende mobile network operators. Achtereenvolgens vervulde hij deze functie bij Bouygues telecom en SFR.

mBalance is gespecialiseerd in innovatieve en hoogwaardige software die mobiele operators in staat stelt hun sms-infrastructuur te exploiteren en een grote verscheidenheid aan sms-diensten aan te bieden. De producten en services van mBalance worden wereldwijd toegepast door de grote mobile operators.

De eerstkomende tijd wordt het zaak voor Roubaud om zich zo snel mogelijk de producten van mBalance, zoals message routing, -storage en -security producten, eigen te maken. Roubaud heeft er alle vertrouwen in: ´In de anderhalve maand dat ik hier nu ben, heb ik al meer opleiding en training gehad dan in de afgelopen drie jaar. En niet alleen over de producten van mBalance, maar bijvoorbeeld ook een culture awareness training. Niet onbelangrijk als je weet dat er hier meer dan 25 verschillende nationaliteiten werkzaam zijn. Met mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling zit het dus wel goed.´

Over mBalance
mBalance is een erkende expert op het gebied van mobile messaging. mBalance voorziet mobiele netwerkoperators, system integrators en OEM's van een grote verscheidenheid aan innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten en diensten op het gebied van SS.7 en mobile messaging. De onderneming is een betrouwbare partner voor de telecommunicatie-industrie op het gebied van message security en routing. mBalance levert geavanceerde oplossingen voor GSM, UMTS, CDMA en TDMA netwerken.

Perscontact:
mBalance
Ronald Cornelisse
T 06 45 21 87 06
E ronald.cornelisse@mbalance.com

Lubbers & De Jong
Wilco Rutenfrans
T 020 421 0565
E wilco@l-dj.nl