MACS opent kantoor in Düsseldorf Duitsland


SON EN BREUGEL, 20081110 -- Op 10 November 2008 opent MACS Holding het kantoor MACS, Management Consultancy and Solutions, in Düsseldorf met Otto Wassenberg als bedrijfsleider. Otto Wassenberg is in deze functie verantwoordelijk voor de uitbreiding en ondersteuning van de relatie met MACS klanten in Duitsland. Na de recente opening van een kantoor in België en een kantoor in het Verenigde Koninkrijk, komt MACS met deze opening dichterbij het bereiken van haar ambitie om de Europese marktleider te worden op het gebied van IBM Maximo.

MACS directeur Guus de Nijs: "De opening van het Duitse kantoor brengt MACS dichter bij onze huidige en toekomstige klanten in Duitsland. Het bieden van kennis op het gebied van upgrade projecten van IBM Maximo gebruikers met versie 4 en 5 naar versie 6 en 7 is het zwaartepunt. Daarbij zien wij een groeiende vraag ontstaan op het gebied van Service Management waar een eenduidige behoefte bestaat voor systeemimplementaties voor IBM Tivoli Software en IBM Maximo."

Otto Wassenberg werkt al sinds 10 jaar met MACS Klanten in Europa. In de loop van de jaren ontwikkelde hij zich tot Manager Professional Services verantwoordelijk voor de implementaties en ondersteuning van alle klanten in Europa exclusief UK. "MACS kan met haar kennis en ervaring voorzien in een oplossing voor de groeiende vragen omtrent Asset Management en Service Management. De ontwikkelingen in deze gebieden worden steeds complexer zodat gebruikers op zoek gaan naar bedrijven die fundamentele ondersteuning bieden." Een voorbeeld hiervan zijn de kostenloze seminars die MACS eind november organiseert in Düsseldorf, Stuttgart en Halle op het gebied van IBM Maximo Asset Management Upgrades.

MACS is vanaf 10 November 2008 in Duitsland bereikbaar op het volgende adres:
Prinzenallee 7
40549 Düsseldorf
0049 - 211 523 91 449
info@macs.eu
www.macseu.de


MACS, met het hoofdkantoor in Nederland (Son en Breugel), is opgericht in 1998 en heeft daarnaast kantoren in België (Diegem) en het Verenigd Koninkrijk (London). Het team bestaat uit 40 medewerkers die zich richten op het ondersteunen en het implementeren van totaaloplossingen op het gebied van Asset Management en IT Service Managemen. Sinds een aantal jaar is MACS partner van vooraanstaande softwareleveranciers zoals IBM. MACS levert een uitgebreid pakket aan professionele diensten in de vorm van consultancy, project management, helpdesk en opleidingen





Ingezonden persbericht