UFO Claim te koop op Ebay voor 1 miljoen euro


AMERONGEN, 20081110 -- Internetondernemer Harald van Reenen (44) heeft zijn officiële claim op alle Ufo's en alle buitenaardse wezens voor 1 miljoen euro op Ebay te koop gezet: cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160297288245 De claim "Declaration of Ownership of all UFO's and all aliens" is officieel geregistreerd bij de Library of Congress, Washington D.C. op 12 juni 2007.

Op zijn website giantclaim.com kunnen mensen met hem meedoen door zelf een claim te kopen op 1 Ufo gebaseerd op de geregistreerde claim.

Bovendien, mocht de originele claim voor 26 december 2008 worden verkocht voor 1 miljoen euro, dan delen alle mensen die bij hem ook een Ufo claim hebben gekocht mee in de opbrengst.

De 44-jarige Ameronger had de claim reeds in 1999 laten registreren bij de successierechten van de belastingdienst in Utrecht. Om de claim te versterken heeft hij 2007 de claim ook in Washington laten registeren.

Tevens zijn de belangrijkste regeringshoofden van de wereld en de Verenigde Naties hiervan op de hoogte gesteld.

De "Ufo -eigenaar" heeft de dag dat de aliens ons bezoeken U-dag genoemd. `Ik heb begrepen dat ufologen onlangs dachten dat deze dag aanstaande was, maar daar is blijkbaar een kink in de kabel gekomen. Ik wacht in ieder geval rustig af, maar wanneer ze komen dan hebben al degenen die bij mij een claim op een ufo kopen als eersten de kans om een buitenaards voertuig aan te schaffen.'

Bijzonderheid: Harald van Reenen is in 2007 en in 2008 in het nieuws geweest door de Noordpool claim: Nederlander claimt Noordpool.

Voor meer informatie:
Harald van Reenen
website: www.giantclaim.com
email: info@giantclaim.com
Foto Harald van Reenen met claim aanwezig op Ebay advertentie: cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160297288245