Nieuwe partner Fort Advocaten


Fort versterkt door komst Meijer

AMSTERDAM, 20081110 -- Marco Meijer treedt per 10 november 2008 toe tot de maatschap van Fort Advocaten te Amsterdam. Na ruim 22 jaar verbonden te zijn geweest aan CMS Derks Star Busmann, maakt Meijer de overstap naar een kantoor van kleinere omvang. Fort is een middelgroot advocatenkantoor met specialisaties op het gebied van arbeidsrecht, bestuursrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Het kantoor bestaat sinds 2001 in deze opzet en heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt. Bij Fort gaat Meijer leiding geven aan de sectie arbeidsrecht. Hij zal samen met het arbeidsrechtteam dat bestaat uit Jeroen Dijkman, Bregtje Groen en Claudia Groenewegen de praktijk verder uitbouwen.

Meijer is sinds 1986 advocaat en begon zijn loopbaan bij Geerling Advocaten (Amsterdam), waar hij in 1993 partner werd. Per 1 januari 1996 fuseerde Geerling met CMS Derks Star Busmann. Meijer is het kantoor al die tijd trouw gebleven, maar zegt zelf nu toe te zijn aan een nieuwe werkomgeving waarin hij "kan terugkeren naar het ambacht".

Meijer: "Ik ben een man van het ambacht, iets dat in toenemende mate onder druk kwam te staan door de sterke internationalisering bij mijn vorige kantoor. De focus kwam steeds meer te liggen op grote overnames, financieringen en corporate constructies, waarbij mijn team vaak een klein radertje in een groot geheel was. Mijn overstap naar Fort voelt als een warme handschoen. Hier kan ik mij weer meer gaan richten op de persoonlijke advisering van werkgevers en werknemers, ontbindingszaken, kortom op die aspecten van mijn vak die mij altijd zo geboeid hebben. Mijn relaties zijn blij met mijn overstap, voor hen betekent het een nog persoonlijkere dienstverlening tegen zeer vriendelijke tarieven."





Fort Advocaten