Gemeente Alkemade


Dag van de Mantelzorg 2008


31-10-2008

Ieder jaar wordt op 10 november de landelijke dag van de Mantelzorg gevierd. Een dag waarop Mantelzorgers extra aandacht krijgen. Ook Alkemade en Jacobswoude spreken hun waardering uit voor de waardevolle inzet van mantelzorgers. Dit jaar doen wij dit gezamenlijk (Alkemade en Jacobswoude) door de mantelzorgers in het zonnetje te zetten en een cadeau aan te bieden.

Middag in het Archeon
Op zaterdag 8 november organiseert het Steunpunt Mantelzorg/Informele Zorg een middag voor mantelzorgers met allerlei ontspannende en creatieve workshops in themapark Archeon in Alphen aan den Rijn. Alle mantelzorgers uit de gemeenten Alkemade, Alphen aan den Rijn, Jacobswoude, Leiden, Leiderdorp, Nieuwkoop, Rijnwoude en Zoeterwoude zijn van hierbij harte welkom. Er is veel ruimte voor informatie en onderling overleg. Deze middag zal feestelijk worden afgesloten met een hapje en een drankje. De aanvang is om 13.30 uur en duurt tot 17.30 uur. De entree is uiteraard gratis. Meer informatie en aanmelden voor deze middag kan via tel. (06) 27 16 50 71 of per e-mail. Aanmelden kan t/m woensdag 5 november 2008.

Een presentje
De gemeenten Alkemade en Jacobswoude bieden alle mantelzorgers uit de gemeente een presentje aan, deze wordt bij u thuis afgegeven op 10 november. Bent u zelf mantelzorger of kent u iemand die volgens u wel een cadeau verdient? Meld uzelf of een ander aan via mantelzorg@activite.nl of tel. (06) 27 16 50 71.