Stadsdeel Amsterdam Centrum


Voorbereidende werkzaamheden Utrechtsestraat

3 november 2008

In 2009 worden in de Utrechtsestraat groot onderhoudwerkzaamheden uitgevoerd. In verband hiermee worden in week 46 (10-15 november) of week 47 (17-22 november) voorbereidende onderzoeken gedaan.

Een week lang voert de firma AquaTerra-KuiperBurger B.V. op werkdagen bodem- en asfaltonderzoek uit. Op verschillende plaatsen op de rijweg en de trottoirs in de Utrechtsestraat worden daarvoor boringen gezet. De boorstelling bevindt zich achter een rijdende afzetting.

Bereikbaarheid

De Utrechtsestraat blijft tijdens de werkzaamheden gewoon bereikbaar voor auto- en fietsverkeer en voor voetgangers. Ook het tramverkeer wordt niet gestremd. Niettemin kan er plaatselijk sprake zijn van enige overlast. Meer informatie vindt u op u op de webpagina Utrechtsestraat.

Mocht u tijdens de werkzaamheden vragen en/of klachten hebben, dan kunt u contact opnemen met de directievoerder, dhr. B. Kombrink via tel. 020 251 1221 of met de omgevingsmanager, mevr. C. Pel, tel. 14 020 of stadsdeel@centrum.amsterdam.nl o.v.v. mevr. C. Pel.