Ingezonden persbericht


Persbericht

Leek, 10 november 2008

___________________________________

La Ligna opent webshop

La Ligna damesmode heeft een webshop geopend op www.laligna.nl. De webshop neemt een prominente plek in binnen de website en is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de overzichtelijke navigatie. De site is zo ontworpen, dat je als bezoeker nooit meer dan één klik van de webshop verwijderd bent. La Ligna heeft service altijd hoog in het vaandel staan. Vanuit dat oogpunt kunnen consumenten gekochte artikelen zonder verzendkosten retourneren, mocht dat nodig zijn. Verder vindt de bezoeker op www.laligna.nl allerlei informatie over de fysieke winkels van La Ligna in Nederland.

Communicatieadviesbureau Ideas for Brands heeft het concept voor de webshop ontwikkeld. De bouw en realisatie zijn verzorgd door Online for Brands.

Over La Ligna
La Ligna B.V. is een landelijke retailorganisatie die zich richt op de verkoop van kleurrijke klassiek-sportieve damesmode. La Ligna behoort met 41 winkelfilialen (landelijk verspreid) en 250 medewerkers tot de belangrijke spelers in het midden/hoge segment dameskleding.

Noot aan de pers
Wilt u meer weten over de nieuwe website van La Ligna, neem dan contact op met Paul Smid en Judith Schoof-van Dijl (La Ligna) of Frans Brand (Ideas for Brands).

__________________________________
Contactgegevens:

La Ligna

Paul Smid (directeur)
Judith Schoof-van Dijl (marketing manager)
Van der Waalspark 26, 9351 VC Leek
T. 0594-504906, W. www.laligna.nl
E. Paul Smid: p.smid@laligna.nl
Judith Schoof-van Dijl: judith@laligna.nl

Ideas for Brands

Frans Brand (directeur)
Anthony Fokkerweg 61, 1059 CP Amsterdam
T. 020-6266629, W. www.ideasforbrands.com
E. Frans Brand: frans.brand@ideasforbrands.com

-----------------------