Ingezonden persbericht


PQR's Ruben Spruijt benoemd tot ENP-er
Ruben is de vierde op rij die deze prestigieuze titel van de NGN mag dragen

De Meern, 10 november 2008 - Onlangs is Ruben Spruijt, Solutions Architect bij PQR, door de beroepsvereniging van ICT-professionals NGN benoemd tot ENP-er, ofwel Erkend Netwerk Professional. Zijn vele bijdragen voor LanVision, het magazine van de NGN, zijn actieve en behulpzame houding op het NGN forum en gedegen vakkennis die hij enthousiast weet over te brengen in onder andere presentaties maakten het duidelijk dat hij van het ENP-kaliber is. De titel 'Erkend Netwerk Professional' (ENP) wordt toegekend aan personen met een hoog kennisniveau en deze kennis inzetten voor de NGN.

Rubens vakgebieden zijn hardware- en softwarevirtualisatie en application delivery. Op die gebieden staat hij bij de NGN dan ook bekend als een specialist. Daarnaast schrijft hij regelmatig vakinhoudelijke artikelen, helpt hij mensen op diverse supportfora en presenteert hij op binnen- en buitenlandse congressen. Het zal niet veel mensen dan ook verbazen als hier wordt verteld dat Ruben Spruijt tot ENP (Erkend Netwerk Professional) benoemd is. Na kortstondig overleg van de ENP-commissie was het duidelijk dat niets in de weg stond om Ruben als vierde ENP-er te benoemen. Ernst Fuld van de NGN zegt hierover: "We hopen dat hij doorgaat op dezelfde voet en dat hij dankzij de ENP-status extra deuren ziet open gaan."

Ruben Spruijt is als Solutions Architect werkzaam bij PQR, een organisatie die als Microsoft Gold Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, VMware Premier en Authorized Consultancy Partner in Nederland vooraan loopt bij het ontwerpen, implementeren en migreren van geavanceerde ICT-Infrastructuren. Ruben richt zich in zijn functie primair op Application en Desktop Delivery en Hardware- en Software Virtualisatie. Hij is een Citrix Certified Integration Architect (CCIA), Citrix Certified Enterprise Administrator (CCEA) en Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE+S). Ruben heeft ook de Microsoft Most Value Professional (MVP), Citrix Technology Professional (CTP) en RES Software Value Professional (RSVP) status ontvangen. Sinds kort mag hij dus ook de titel ENP aan dit rijtje toevoegen.

De NGN heeft het heugelijke moment van de benoeming tot ENP-er gefilmd. Dit is te bekijken op: http://www.ngn.nl/ngn?waxtrapp=qolzmHsHyoOtvOXEgIdI. Meer informatie over de Erkend Netwerk Professional is te vinden op: http://www.ngn.nl/ngn/ENP.

Over PQR
PQR is specialist voor professionele ICT-infrastructuren, met focus op Server & Storage, Virtualisatie en Applicatiebeschikbaarheid. Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving. Een significant deel van de omzet wordt gerealiseerd bij non-profit organisaties, in de de gezondheidszorg, in de onderwijsbranche en bij de lokale en rijksoverheid.

PQR is HP Enterprise Specialist Partner 2007/2008, HP Preferred Partner of the Year 2006/2007, VMware Premier Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, drievoudig Microsoft Certified Gold Partner, RES Platinum Partner, NetApp Platinum Partner, Cisco Partner, CommVault Value Added Reseller, HP ProCurve Elite Partner en Websense Platinum Partner.

PQR is gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers. In het boekjaar 2006/2007 is een omzet geboekt van E 72,3 miljoen en een nettoresultaat na belastingen van E 4,3 miljoen.