Eerste BENEFIET GALA voor de PRACHTWIJKEN VAN MINISTER ELLA VOGELAAR

10/11/2008 20:40

Stichting Present Nederland

met medewerking van o.a.

musicalster Pia Douwes en Ministers André Rouvoet

GIDSnetwerk organiseert op maandag 24 november 2008 een fondswervend gala in Hart van Holland te Nijkerk. GIDSgala biedt u alles wat u er van verwacht! Een heerlijk diner, top entertainment met o.a. musicalster Pia Douwes en pianist Daniël Waayenberg, inspirerende sprekers en een veiling van kunstwerken en ludieke items. De gastheren van de avond zijn Henny Huisman en Andries Knevel. De opbrengst is bestemd voor maatschappelijke organisaties die werkzaam zijn in de 40 prachtwijken van minister Vogelaar.

Vijf organisaties delen in de opbrengst van dit Benefiet GIDSgala: het Leger des Heils, Stichting Present, Stichting HIP, School of Rock en Youth for Christ. Ze zijn ingewerkt in de lokale situatie en brengen door hun landelijk netwerk veel extra expertise mee. Echter: De subsidies voor veel plaatselijke projecten ontbreekt of is onvoldoende.

GIDSgala is een initiatief van GIDSnetwerk, een landelijke organisatie die gelooft, dat door goede samenwerking, veel problemen in onze samenleving daadkrachtig aangepakt kunnen worden. Om die reden brengt Gidsnetwerk lokale leiders uit politiek, bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact om samen kansen te benutten en problemen op te lossen, waardoor de leefbaarheid en de kwaliteit van de samenleving wordt bevorderd.