De Leukste Kapsalons van Friesland zijn bekend


HARLINGEN, 20081110 -- In verschillende regio?s van Friesland is in de maand oktober door Allesvan.nl de verkiezing van `De Leukste Kapsalon? georganiseerd. Gedurende deze maand hebben in totaal meer dan 10.000 mensen hun stem uitgebracht op hun favoriete kapsalon en de winnende Kapsalons zijn inmiddels bekend.

De deelnemende regio's zijn: Harlingen, Heerenveen, Leeuwarden en Zuidwest Friesland.
Op de regionale Allesvan.nl sites konden mensen niet alleen hun stem uitbrengen, maar ook een toelichting geven waarom juist die kapsalon de titel Leukste Kapsalon verdient. Dit heeft hele leuke reacties opgeleverd. Alle reacties zijn terug te vinden op de verschillende Allesvan.nl sites.
De stemmen zijn geteld en de winnaars zijn bekend:

De Leukste kapsalon van Harlingen is na een nek aan nek race Hem & Haar geworden. In Heerenveen heeft Kapsalon Martha na een spannende strijd de titel weten te veroveren. Ook in Leeuwarden bleef het tot het eind toe spannend, maar Annelie Haaridee mag zich uiteindelijk de leukste kapsalon van Leeuwarden noemen. In de regio Zuidwest-Friesland handhaafde 't Knipcafé de koppositie en werd de nummer één in de verkiezing van Leukste Kapsalon van Zuidwest-Friesland.

De winnende kapsalons hebben een oorkonde overhandigd gekregen in de vorm van een canvasdoek. De doeken zijn te bewonderen in de winnende salons. Naast de titel en het canvasdoek mogen de winnende kapsalons zich een jaar lang gratis presenteren op hun regionale Allesvan.nl site.
Niet alleen de kapsalons hebben een prijs gewonnen. Onder de stemmers is per regio een kappersbon uitgereikt ter waarde van ¤ 50,-. De winnaars van deze prijs zijn terug te vinden op de Allesvan.nl site van de desbetreffende regio.

Dit is niet de eerste keer dat er een dergelijke actie is georganiseerd. Vorig jaar is al in verschillende Allesvan.nl regio?s, niet alleen in Friesland, maar ook ver daarbuiten `Het Leukste Restaurant? en ?Het leukste Huisdier? gekozen. Dit zal dan ook zeker niet de laatste verkiezing zijn. Er wordt op dit moment al weer hard nagedacht over een volgende verkiezing.

http://www.allesvan.nl





Ingezonden persbericht