Ingezonden persbericht

Persbericht bijeenkomst Stichting Vrouwennetwerk Rotterdam op maandag 10 november 2008

Powervrouwen ontmoeten netwerkvrouwen

Op 10 november 2008 organiseert Stichting Vrouwennetwerk Rotterdam haar maandelijkse bijeenkomst, dit keer met als thema: "Powervrouwen". Gasten zijn de Rotterdamse wethouder Jeannette Baljeu en de voorzitter van Zwarte Zakenvrouwen Nederland ( ZZVN) Maritza Russel. Avondvoorzitter is Eva Kuit van trainingsbureau Mediavrouw. Zij zal de twee powervrouwen uitdagen om hun ervaringen met 'power' te delen met de deelnemers. Hoe hebben zij power gekregen, hoe breiden ze hun power uit, waar zetten ze hun power voor in, hoe gaan ze om met tegenslagen en hoe heeft hun netwerk bijgedragen aan hun power?

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in Dylan's, het restaurant bij Healthclub Kralingen, Kralingseweg 224 te Rotterdam. Aanvang 18.00 uur. Einde circa 22.00 uur. Vrouwen die behoren tot de doelgroep van SVR zijn van harte welkom voor een kennismaking met het netwerk. Voor aanmeldingen (uiterlijk 6 november) en meer informatie over deze avond, de deelnamekosten en over het netwerk: www.svnrotterdam.nl.

Inspiratiebron

Stichting Vrouwennetwerk Rotterdam is een bron van inspiratie voor hoger opgeleide, professionele en ambitieuze vrouwen op HBO- en universitair werk- en denkniveau, actief in loondienst en/of als zelfstandig ondernemer. De leden wonen en/of werken in de regio Rotterdam. De maandelijkse bijeenkomsten zijn bedoeld om te netwerken en om deel te nemen aan een programma of activiteit die de leden in hun professionaliteit stimuleert.

---

Einde persbericht.



Ingezonden persbericht