Opsporing Verzocht opsporingverzocht.avro.nl

Zaken dinsdag 11 november

* Amsterdam: Mishandeling buschauffeur

* Joure: Mishandeling vrouw

* Amsterdam: Overval Art Hotel

* Maastricht: Diefstallen bij juwelier

* Beemte Broekland: Diefstal

* Leerdam: Overval Growshop

* Almere: Zware mishandeling

* Resultaten uitzending 4 november en opgeloste zaken

Amsterdam: Mishandeling buschauffeur
Zondag 29 juni, rond 16.30 uur, wordt een buschauffeur van het Gemeentelijk Vervoer Bedrijf in Amsterdam mishandeld door een passagier.

Joure: Mishandeling vrouw
Op maandagochtend 6 oktober wordt een 37-jarige vrouw uit Joure door een man halt gehouden, waarna ze op een akelige manier met een stanleymes wordt bewerkt.

Amsterdam: Overval Art Hotel
In de nacht van zondag 8 op maandag 9 juni overvallen drie mannen met bivakmuts het Golden Tulip Art Hotel aan de Spaarndammerdijk in Amsterdam.

Almere: Zware mishandeling
Woensdag 24 september vindt de politie van Almere het lichaam van de 76-jarige Hanneke Huijsinga in haar huis. Ze blijkt ernstig mishandeld en voor dood achtergelaten.

Maastricht: Diefstallen bij juwelier
De Maastrichtse juwelier Emotion in de Wolfstraat is in 2008, in de maanden maart en september, tot twee keer toe het doelwit geweest van dieven.

Beemte Broekland: Diefstal
Woensdag 12 maart, tussen 08.15-11.30 uur, wordt er uit een woning aan de Beemterweg in Beemte Broekland een kluis weggenomen.

Leerdam: Overval Growshop
Donderdag 5 juni, tussen 17.25-17.35 uur, vindt er een gewapende overval plaats op Growshop Topsannie aan de Energieweg in Leerdam.

Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.