ABVAKABO FNV

ABVAKABO FNV zoekt veelzijdig talent!

Maak jij je wel eens druk over wat er beter kan op je werk? Denk je dan "dat kan toch ook anders"? Praat je daar regelmatig over met collega's?
Kom dan de medezeggenschap versterken!

Op 11 en 12 november 2008 worden bij TNT namelijk weer medezeggenschapsverkiezingen gehouden, voor de Ondernemingsraden en hun Onderdeelcommissies. In de medezeggenschap kun je meedenken en meebeslissen over de gang van zaken bij TNT. Bij reorganisaties bijvoorbeeld beoordeelt de ondernemingsraad onder andere nut en noodzaak van eventuele personeelsreducties. En adviseert over het tijdpad van de veranderingen en hoe de gevolgen voor het personeel het beste opgevangen kunnen worden.
Daarnaast houdt de medezeggenschap de werkomstandigheden op de agenda, zoals veiligheid, werkdruk, roosterproblemen. Maar denk ook aan het personeelsbeleid; zijn er voldoende scholings- en doorgroeimogelijkheden, moet het beoordelingsbeleid beter uitgevoerd worden?
Al die onderwerpen die jou en je collega's direct aangaan komen in de Or en Oc's aan de orde.

* Heb jij daar een visie over en ideeën voor?
* Ben jij kritisch, deskundig en niet op je mondje gevallen?

Zet dan de stap naar de medezeggenschap!

Geef je op als kandidaat!

Hier kun je het kandidaatstellingsformulier voor een van de Ondernemingsraden downloaden of voor een van de Onderdeelcommissies. Stuur dit samen met het competentieprofiel volledig ingevuld en ondertekend terug naar:

ABVAKABO FNV
OR-Verkiezingsbureau
Postbus 3010
2700 KT Zoetermeer

Je kandidaatstelling moet uiterlijk 16 mei in ons bezit zijn!!