Gemeente IJsselstein


Informatieavond Ruimte voor de Lek 11 november

Datum: woensdag 5 november 2008
Zoals u wellicht weet, krijgen we door klimaatveranderingen in ons land met steeds meer water te maken. Dat geldt ook voor de Lek: de rivier krijgt grotere hoeveelheden water te verwerken. En daar moeten we ons goed op voorbereiden.

Veranderingen in de omgeving van de Lek
Ruimte voor de Lek is de verzamelnaam voor een aantal veranderingen die in de omgeving van de Lek bij Vianen, Nieuwegein, Houten en IJsselstein gaan plaatsvinden. De provincie Utrecht voert de regie bij Ruimte voor de Lek, maar werkt daarbij intensief samen met de betrokken gemeenten en waterschappen. Ruimte voor de Lek valt onder de landelijke noemer `Ruimte voor de Rivier'.

Samenwerking tussen provincie, gemeenten en waterschappen De Stuurgroep waarin vertegenwoordigers zitten van provincie, gemeenten en waterschappen, heeft onlangs haar visie op de ontwikkeling van het gebied bepaald. Zij lichten deze visie graag toe tijdens een informatieavond per deelgebied.

Informatieavond
Voor Nieuwegein en IJsselstein is de informatieavond op dinsdag 11 november, om 19.30 uur in Nieuwegeins Business Center NBC, Blokhoeve
1, 3438 LC te Nieuwegein. U bent van harte welkom! Meer informatie vindt u op www.provincie-utrecht.nl/ruimtevoordelek.