Gemeente Achtkarspelen


Raadsvergadering van 6 november 2008

De raad van de gemeente Achtkarspelen heeft in deze vergadering in informerende en opiniërende zin gesproken over het rapport van Berenschot: `SWOT-analyse van Achtkarspelen'. Hierin zijn de sterke en zwakke kanten van onze gemeenten onderzocht en beschreven en de kansen en bedreigingen die op basis daarvan worden gezien. Berenschot heeft algemene aanbevelingen gedaan over wat gemeente Achtkarspelen kan doen om bedreigingen het hoofd te bieden en kansen te benutten, in de zin van samenwerking met andere gemeenten. De raad moet nu beslissen wat het met deze aanbevelingen concreet wil doen en zal een besluit moeten nemen over wat een vervolgonderzoek moet inhouden.

De griffie maakt in overleg met de voorzitter een procesvoorstel voor een vervolgonderzoek. Dit voorstel wordt 20 november aanstaande besluitvormend aan de raad voorgelegd.

Voor het terugluisteren van deze vergadering via internet, ga naar: www.achtkarspelen.raadsinformatie.nl

De eerstvolgende reguliere raadsvergadering is op donderdag 20 november 2008 om 19.30 uur.

De agenda wordt een week van te voren in de Feanster gepubliceerd. De agenda en stukken kunt u ook vinden op onze website, www.achtkarspelen.nl en liggen ter inzage in de leeszaal van het gemeentehuis en de openbare bibliotheken van de gemeente.

Voor informatie over de bovengenoemde onderwerpen en besluiten kunt u contact opnemen met de griffie van de raad, tel. (0511) 54 81 06/ 54 82 54 of per e-mail: raadsgriffie@achtkarspelen.nl