VAPRO


Revisie Open Leren materialen: doet u mee?

VAPRO-OVP is een van de grootste leveranciers van lesmateriaal voor opleidingen in de procesindustrie en streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. VAPRO-OVP doet er alles aan om actuele ontwikkelingen op te nemen in haar lesmateriaal. We starten binnenkort met een grootscheepse revisieslag van de VAPRO Open Leren materialen. Om aan te sluiten bij het competentiegerichte onderwijs kijken we ook naar een optimale manier om het materiaal uit te geven (digitaal en drukwerk).

Deze update kunnen wij niet uitvoeren zonder uw inbreng. Wij maken graag gebruik van uw kennis en ervaring. Heeft u correcties, verbetervoorstellen en of aandachtspunten, geef deze dan spoedig aan ons door. Alle gegevens die vóór 27 november 2008 zijn ontvangen, worden meegenomen in de komende revisieslag.

Het gaat om correcties in teksten en formules en aanpassingen aan bijvoorbeeld nieuwe wetgeving en het vervangen van verouderde technieken.

We starten met de revisie van de Open Leren A en B materialen. Dit geüpdate materiaal zal in september 2009 beschikbaar zijn. Voor de Open Leren Basisoperator en C-opleiding geldt dat het vernieuwde materiaal in september 2010 beschikbaar is.

Doet u mee?
U kunt uw correcties doorgeven via de correctiepagina op deze site. Scholen benaderen we tevens telefonisch om informatie te verzamelen. Materiaal kunt u digitaal en/of schriftelijk aanleveren bij Theresia Groenendijk, t.groenendijk@vapro-ovp.com of Wim Meijer, w.meijer@vapro-ovp.com.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de aanlevering van de correcties of de revisie in het algemeen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met Wim Meijer, tel. 070-3378335.