Politie Zuid-Holland-Zuid

Persberichten district Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 11-11-2008

TAXICHAUFFEUR AANGEHOUDEN VOOR SEKSUEEL MISBRUIK

ZWIJNDRECHT - De politie heeft maandagochtend een 20-jarige inwoner van Ridderkerk aangehouden in verband met een zedenzaak. De man is taxichauffeur en zou zich tijdens zijn werk vergrepen hebben aan een 20-jarige vrouw uit Dordrecht. De ouders van de vrouw hebben aangifte gedaan bij de politie aangezien het slachtoffer een verstandelijke handicap heeft. Zij is vervolgens gehoord in een speciale verhoorstudio. De verdachte is inverzekering gesteld. Het bedrijf waar de man werkzaak is heeft de man inmiddels buiten functie gesteld.

BEKEURING VOOR RIJDEN ZONDER BROMFIETSCERTIFICAAT

ZWIJNDRECHT De politie heeft maandagochtend bij een verkeerscontrole een bekeuring uitgeschreven voor een 16-jarige jongen die zonder rijbewijs op zijn bromfiets zat. De man werd gecontroleerd maar was niet in het bezit van een bromfietscertificaat en kon zich eveneens niet legitimeren.

POLITIE HOUDT DADER MISHANDELING AAN

DORDRECHT Maandagavond vond er een mishandeling plaats op het P.A. de Kok-plein waarbij een 14-jarige inwoner van Veghel zijn neus brak. Het tweetal had al eerder onenigheid gehad wat maandagavond weer hoog oplaaide. De verdachte, een 16-jarige inwoner van Dordrecht, is hierna aangehouden en ingesloten. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling moeten laten stellen.

AANHOUDING NA BEDREIGING POLITIEMAN

DORDRECHT Een 17-jarige inwoner van Dordrecht is maandagavond aangehouden op de Stooplaan. De politie was bezig de jongen een bekeuring te geven maar hier was de jongen het niet mee eens. Toen hij vervolgens wat vrienden om zich heen vergaarde voelde hij zich gesterkt en vond het noodzakelijk om de politiemensen met de dood te bedreigen. De jongen is hierna aangehouden.

VERDACHTE HELING BROMFIETS AANGEHOUDEN

DORDRECHT Een 20-jarige inwoner van Dordrecht is dinsdagochtend aangehouden voor heling zq diefstal van een bromfiets. De bromfiets werd aangetroffen op de Voorstraat en stond vervelend geparkeerd waardoor het niet mogelijk was om er langs te lopen. Toen de politie de eigenaar van de bromfiets daarop aansprak bleek dat hij deze een aantal maanden had gekocht voor een klein bedrag. Ook bleek dat het slot van de bromfiets was doorboord. Het voertuig is hierna meegenomen naar het bureau en de verdachte is ingesloten voor nader onderzoek.