Gemeente Werkendam
BR>

Klussendienst voor hulpbehoevenden in de gemeente Werkendam

Na een aantal maanden experimenteel werken, is het nu zover. Klussendienst `De vijf Kernen' gaat officieel van start. Deze servicedienst is bedoeld voor ouderen, mensen met een beperking en langdurig zieken. Deze doelgroep kan kleine klussen in en om het huis laten uitvoeren tegen een geringe vergoeding. Vrijdagmiddag 14 november wordt de Klussendienst feestelijk geopend.

Klussendienst

De klussendienst is gehuisvest in de kantoorvleugel van "De Kwinter" in Werkendam. Vanzelfsprekend werkt de klussendienst voor de hele gemeente. Voorbeelden van klussen zijn: kleine reparaties, tuinieren, administratie, boodschappenhulp et cetera. Tijdens de opening van de klussendienst wordt de nieuwe klussenauto gepresenteerd en kunnen de ruimten van de klussendienst bezichtigt worden. De klussenauto is gerealiseerd met sponsorbijdragen van bedrijven en organisaties uit de regio. Deelnemende bedrijven en organisaties krijgen tijdens de opening een certificaat uitgereikt.

Klusaanvragen
Klusaanvragen kunt u melden bij Loket Altena, telefoonnummer: (0183) 405 200. Het Loket is elke werkdag bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur. Na het melden van een klus, neemt de klussendienst contact met u op om een afspraak te maken. Folders over de klussendienst zijn verspreid en liggen op alle centrale punten in de gemeente.