Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Jongeren Lossen het Op (JOLO)

Certificaat uitgereikt aan nieuwe JOLO'ers

Jongeren uit Rotterdam-Zuid in de leeftijd van 12 tot 20 jaar dragen op een positieve wijze bij aan het oplossen van overlastsituaties in publieke ruimten. De jongeren bouwen bruggen tussen oud en jong, doen dat vrijwillig en hebben in hun vrije tijd een training tot jongerenbuurtbemiddelaar gevolgd. Hun motto: Jongeren Lossen het Op (JOLO).

Jongerenbuurtbemiddeling is volop in beweging in Rotterdam-Zuid. In het kader van het investeringsprogramma Pact Op Zuid zit JOLO sinds 1 oktober in zowel de deelgemeente Feijenoord als de deelgemeente IJsselmonde. De miniconferentie JOLO op Zuid, jongerenbuurtbemiddeling in beweging van 30 oktober op politiebureau Veranda was een kennismaking met de enthousiaste jongens en meisjes van het JOLO-team. De nieuw getrainde JOLOers kregen uit handen van de deelgemeente IJsselmonde hun certificaat uitgereikt. Een trots moment voor deze bijzondere jongeren.

Voor meer informatie over JOLO of om JOLOer te worden kan je contact opnemen met Hossni El Chamlal, projectleider JOLO IJsselmonde, 06-18628840 of hossni@jongerenbuurtbemiddeling.nl