Computer!Totaal start ADSL!Totaal

11/11/2008 12:13

IDG Nederland

Computer!Totaal, het grootste computerblad van de Benelux, gaat met ingang van vandaag onder de vlag van het huismerk ADSL!Totaal internettoegang aanbieden. Het gaat om snel en kwalitatief hoogwaardig ADSL2+ met een snelheid tot 20 Mbit, tegen een concurrerende prijs. Dit aanbod geldt voor abonnees van Computer!Totaal, maar ook van Tips & Trucs en Zoom.nl, andere uitgaven van IDG Nederland. Niet-abonnees zijn ook welkom maar betalen per maand een extra bedrag. ADSL!Totaal biedt een gratis helpdesk die tegen het reguliere telefoontarief bereikbaar is. In het pakket zit tevens een gratis wireless modemrouter.

Waarom gaat uitgever IDG ADSL aanbieden? De abonnees van de IDG-bladen zijn er sinds jaren aan gewend extra voordelen bij hun abonnement te ontvangen. Het voordelig aanbieden van snel en betrouwbaar internet aan deze groep computergebruikers ligt daarom voor de hand. Computer!Totaal brandmanager Egbert van Sterkenburg: "Ons viel in recent onderzoek op hoeveel abonnees eigenlijk al jaren en jaren trouw internet afnamen van dezelfde provider. Dat betekende voor de meerderheid dat er voor de geleverde diensten al te lang te veel werd betaald." Waarom niet al overgestapt dan? "Veel mensen zien enorm op tegen de problemen die dat met zich mee kan brengen. Zélfs als ze daardoor tientallen euro's per maand zouden kunnen besparen." Op de site van ADSL!Totaal wordt daarom voorzien in een Overstaphulp, inclusief voorbeeldbrieven voor het stopzetten van het oude abonnement. "Ook verhalen over slecht bereikbare en dure helpdesks vormen een schrikbeeld en weerhouden de gebruikers van een verhuizing naar een andere provider." ADSL!Totaal onderscheidt zich daarom van andere providers door een gratis helpdesk (regulier telefoontarief) met ruime openingstijden (ook op feestdagen en in het weekend) aan te bieden. En ADSL!Totaal werkt samen met gerenommeerde partijen als Concepts ICT, en netwerkleverancier BBned. De kwaliteit van de dienst is daarmee verzekerd.

Over Computer!Totaal, een uitgave van IDG Nederland

Al 15 jaar is Computer!Totaal een van de meest toonaangevende computerbladen van de Benelux. Bestemd voor iedereen die zijn computer serieus neemt. Met slimme tips & trucs, uitgebreide tests en praktische stappenplannen biedt Computer!Totaal een grote groep koopkrachtige en hoog opgeleide ICT-geïnteresseerden uitgelezen informatie om optimaal rendement te halen uit hun apparatuur en software.

Over IDG

IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds toonaangevende multimediabedrijf in de ICT-branche. IDG is een webcentric company met meer dan 450 websites. Zo'n 140 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ICT-tijdschriften en -kranten, die in 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ICT) marktsegmenten en de organisatie van 750 technologie gerelateerde beurzen en conferenties.

IDG Nederland bedient duidelijk gesegmenteerde doelgroepen met duidelijk gepositioneerde multimediale merken. Dit zijn op de consument gerichte merken, zoals Computer!Totaal, Zoom.nl, Tips & Trucs en Gamez.nl, en op de zakelijke markt gerichte merken waaronder Webwereld, InfoWorld, ChannelWorld en TechWorld.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.adsltotaal.nl