Biostimulatie: Rol met Dermaroller rimpels en littekens weg

11/11/2008 12:50

Medicos

Met de micro-mesotherapie@home laat men de actieve werkzame stoffen uit de cosmetica producten optimaal hun werk doen. Door de huid te perforeren, kan de opname sterk verhoogd worden. Door biostimulatie, wordt in de diepere huidlagen de aanmaak van lichaamseigen collageen en elastine sterk verhoogd en het stabiliseert de melanine productie. Door micro-mesotherapie kunnen o.a. acnélittekens, littekens door brandwonden, striae, grove poriën, slappe huid, rimpeltjes en pigmentvlekken nog effectiever thuis behandeld worden.

Werking:

De huid beschermt het lichaam tegen het binnen dringen van negatieve invloeden, maar verhindert daarmee ook gedeeltelijk de infiltratie van de actieve werkzame stoffen in de huid. Naaldjes van hoogwaardig chirurgisch staal, doordringen de huid tot 250 keer per cm, zonder pijn. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de actieve bestanddelen in de cosmetica de huid maar gedeeltelijk kunnen binnen dringen.

Door de perforatie van de huid zullen de resultaten van de actieve werkzame stoffen nog veel effectiever zijn en nog sneller merkbaar. Door het zelfhelende vermogen van de huid wordt razendsnel collageen en elastine aangemaakt. Binnen 10 minuten herstelt de huid zich, zonder bijwerkingen! De huid wordt steviger, fijne lijntjes verdwijnen, de huidstructuur verbeterd m.n. littekens vervagen en poriën verfijnen. Collageen Inductie Therapie, is een soort gelijke behandeling, er wordt dan met langere naaldjes gewerkt. Deze behandelingen worden enkel uitgevoerd door de erkende specialisten. De behandelingen zijn uitstekend te combineren.

MOOI ZONDER SNIJDEN !

Gebruiksaanwijzing:

Reinig de huid met een milk of gel. Breng een ongeparfumeerd anti-aging serum aan. Rol 5 x zachtjes in verticale, horizontale en in twee diagonale richtingen. Gebruik niet te grote druk, de Dermaroller kan hierdoor niet dieper doordringen in de epidermis. De huid wordt rood en kan gaan tintelen, dit is normaal, gebruik de Dermaroller minimaal 1 en maximaal 2 tot 3 keer per week. Masseer het serum gelijk in de huid, de huid is maar beperkt extra toegankelijk voor de actieve werkstoffen. Breng daarna het masker of de verzorgende crème aan. De huid rond de ogen en lippen is gevoeliger, rol daar dus ook voorzichtiger. De Dermaroller kan op elk lichaamsdeel gebruikt worden, maar niet op een geïnfecteerde huid, actieve acné of bij een koortslip. Gebruik een sunblock na de behandeling. Na gebruik de Dermaroller onder warm water afspoelen en reinigen met het bijgeleverde reinigingsproduct. Elke Dermaroller is voor persoonlijk gebruik. Behandel de Dermaroller met zorg, bij beschadiging van de naaldjes dient u de roller te vervangen. Bij zorgvuldig en hygiënisch gebruik kan de Dermaroller 1 jaar mee gaan. De Dermaroller buiten het bereik van kinderen bewaren.

Medicos, Emmastraat 186-188,

7513 BG Enschede.

053-4320209